Tule mukaan Jurvan Leijoniin

Lionsklubin jäseksi voi liittyä kuka tahansa mies tai nainen kenellä on innostusta yhteiseen toimintaan, auttaa ja palvella. Lionstoiminnassa saa uusia ystäviä, iloista tekemistä, merkitystä ja sisältöä elämään, ja edetä halutessaan kansallisiin tai kansainvälisiin Lionstehtäviin.

Teemme vapaaehtoistyötä niin lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi kuin ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja muiden apua tarvitsevien tukemiseksikin.

Me palvelemme kotiseutujamme

Lionsklubien tärkein palvelun kohde on oma lähialue ja asuinympäristö. Kohteina ovat muun muassa koulut ja päiväkodit, vanhainkodit ja palvelutalot, vammaiset ja näkövammaiset sekä lasten liikuntaharrastukset.

Lions-järjestö ei korvaa yhteiskunnan peruspalveluja, vaan vapaaehtoistyöllä annetaan apua kohteisiin, jotka jäävät julkisin varoin hoitamatta. Tämä apu voi olla pienille ryhmille tai yksittäisille ihmisille hyvinkin merkittävää.

Palvelemisen lisäksi autamme taloudellisesti. Klubit keräävät varat avustuskohteisiinsa järjestämällä erilaisia tapahtumia ja tempauksia. Paikallisen auttamisen ohella osallistumme myös kansallisiin ja kansainvälisiin katastrofikeräyksiin.

Tule mukaan tekemään vapaaehtoistyötä iloisessa porukassa.

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä: